Plānojot Lieldienu brokastis jāatceras, ka sakrālais tēls svētku galdā būs olas. Ļoti daudz vārītu olu. Tāpēc "Tasty.lv" ieteikums – gatavo tādus ēdienus, kurus ērti papildināt ar vārītu olu gabaliņiem vai tieši otrādi – ko tādu, kas papildinās olas. Svaigie lapu salāti būs labākā izvēle – ar spinātiem, rukolu, zaļo salātlapu miksu bāzē, kas papildināti ar kādu dārzeņa gabaliņu, sulīgu ābolu vai bumbieri svaigākai garšu niansei, bet pāri mērcīte.
Kā jau brokastīs, galdā jāliek arī maizīte. Pašu cepta būs augstākā pilotāža, bet gan jau ģimenes locekļi priecāsies arī par papildinājumiem "veikala" maizes šķēlītēm. Piemēram, kādu garšaugu sviestiņu, košu biešu smēriņu vai ko citu. Un vienmēr situāciju var glābt ar smeķīgām ķilavmaizītēm!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit