Būtiskākais, kas jāatceras, gatavojot vistas filejas gabaliņus (un vistu vispār) – gaļai garšvielas pievieno vispirms! Vistas gaļai ļoti piestāv garšvielas, taču, lai gaļas gabaliņi, baudot kumosiņus, nešķistu pliekani, tā vispirms mazliet jāiemarinē. Pat ātro maltīšu gatavošanā var atvēlēt 10 minūtes, lai apbērtu vistas gabaliņus ar garšvielām, mazliet pielietu eļļu vai citronu sulu, apmaisītu un ļautu visam savilkties. Ja garšvielas pievienosi vien tad, kad vista jau ir pannā, tās apviļāsies vien gaļas gabaliņu ārpusē, iekšpusei paliekot neskartai, norāda "Tasting Table".
Un nevajag apstāties vien pie sāls un pipariem! Vistas gaļai piestāv daudz un dažādas garšvielas un garšaugi. Lūk, ko iesaka kulinārijas eksperti vietnē "Delish" – no garšaugiem vistas gaļai vienmēr piestāvēs koriandrs, rozmarīns, salvija, raudene jeb oregano, dilles, timiāns, estragons, majorāns un baziliks. Tāpat noteikti nesmādē ķiploka un ingvera pievienošanu vistas gaļas maltītei.