Par to, cik vērtīgas uzturam ir auzu pārslas, šķiet, lieku reizi nav jāatgādina. Taču tās ir arī lielisks un universāls pamats tieši cepumos. Papildini ar šokolādes kriksīšiem un tie būs saldāki. Pieliec medu – gala rezultāts būs ķepīgāks. Rozīnes, sēkliņas, rieksti, pat dražejas konfektes – ko tik nevar pielikt šiem cepumiem!
Visa pamatā gan ir laba pagatavošana, tāpēc vienmēr seko līdzi receptē norādītajam. Ja jāsakuļ istabas temperatūras sviests kopā ar cukuru, dari to. Kulinārijas eksperti no "The Guardian" norāda, ka tas ir būtisks solis, lai cepumi iegūtu tiem raksturīgi kraukšķīgo konsistenci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit