13 neierastākas receptes, kā izmantot kraukšķīgo gurķu sezonu pēc pilnas programmas
Foto: Shutterstock
Nelieli, ar nedaudz durstīgu mizu, tikko no dobes nākuši gurķi solīt sola veldzēt vienlaikus gan slāpes, gan izsalkumu. Vai var būt kas labāks par mazsālītiem gurķēniem vai vasaras klasiku – tomātu un gurķu salātiem ar dillēm un krējumu? Tomēr reizi par visām reizēm ikvienu vasaru pienāk brīdis, kad gurķi apnikuši, un ir sajūta, ka cīnies ar daudzgalvainu pūķi – kad viens vākums likvidēts, vietā nāk nākamais, trīstik lielāks! Ko darīt, ja visi salāti apnikuši, kā arī ziemas krājumi jau burkās? Te palīgā steidz "Tasty.lv" komanda, iesakot vismaz 13 dažādus, varbūt nedaudz neierastākus veidus, kā gurķu ražas sezonu izmantot pēc pilnas programmas.

Gan zupas, gan salāti, gan uzkodas, gan pamatēdieni – īstas gurķu svinības, vai ne tā? Ļausimies eksperimentiem un lai labi garšo!

Pie grilētas gaļas tieši laikā – svaigie salāti ar granātābolu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!