bumbieru tarte
Foto: Unsplash
Klāt ir ābolu un bumbieru ražas laiks! Latvijas rudens nav iedomājams bez šiem aromātiskajiem augļiem, kuri būkšķēdami krīt zemē, noklājot vēl vasarīgi zaļo zāli ar rudens krāsām.

Tiem, kuri negrib dalīties ar lapsenēm, bet vēlas savu ražu maksimāli apēst paši, piedāvājam šo recepšu izlasi. Šeit jūs atradīsiet gan sulīga pīrāga recepti (tiesa, ābolu pīrāgs ir klasiskākais ābolu deserts, taču ar to nekas nebeidzas!), gan ideju veselīgam un vitamīniem bagātam našķim, nesteidzīgām svētdienas brokastīm, interesantām plātsmaizēm un desertiem, kā arī dzērieniem.

Foto: Unsplash

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!