Cepeškrāsnī gatavots ēdiens vienlaicīgi gan taupa, gan tērē. Ietaupa laiku, kad jāstāv pie plīts, bet braši notērē mūsdienu luksusa preces – elektrību, gāzi vai malku. Taču pretī sniedz bezgala gardu komforta ēdienu – siltu, sulīgu un sātīgu.
Ja vēl neesi paspējis, tad tagad ir īstais (un varbūt pat pēdējais?) brīdis sākt domāt par rudens garšām. Jā, lai gan ir skumji atvadīties no vasaras sezonas un varbūt nedaudz pietrūkst pikniku (vēl pagājušā nedēļā tos varējām baudīt!), taču ir jābūt sajūsmā par pārmaiņām – karstām zupas bļodām un ceptiem ķirbju ēdieniem. Turklāt – sastādot rudens ēdienkarti, tu bēdāsies par to, ka tas tik ātri ir galā. Šī ir iespēja sākt visu no jauna, ar galvu ienirstot pavisam jaunā rutīnā un jaunās aktivitātēs.
BurkāniĶirbju ēdienu receptesRudens ražaKūkas ar rudens ogāmKo pagatavot no ķirbjaRudens ēdienkarteMēneša recepšu kolekcija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit