rudens ēdienkarte
Foto: Shutterstock
Iestājoties vēsākam laikam, gastronomiskās izvēles pievēršas vairāk sātīgām zupām un siltiem sautējumiem. Joprojām varam baudīt svaigumu no šī gada ražas, atcerēsimies, ka novembrī joprojām ir pieejami svaigi vietējie āboli! Lai iegūtu vairāk iedvesmas saviem novembra maltīšu plāniem, lasi tālāk...

Turpinot jau iesākto garšīgo tradīciju, arī šomēnes esam jums izvēlējušies kārdinošas receptes katrai novembra dienai! Laiks atrotīt piedurknes, sameklēt kādu lielāku pannu, uzsildīt cepeškrāsni un dzīvot garšīgi!

Novembris patiešām ir laiks, kad ziema lēnītiņām sāk iestāties. Un bieži vien šie drēgnie mēneši ir diezgan nomācoši – sezona, kas jāiztur, līdz atkal no jauna parādīsies pavasara saulītes spožās gaismas, taču nebedā – patiesībā ziemā ir daudz ko mīlēt, jo īpaši attiecībā uz kulināriju. Tieši tāpēc sevi vajag sasildīt ar kādu karstu gardumu! Un tāpēc mēs tev palīdzēsim!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!