Pasta – mums tā patīk, mēs to mīlam un patiesībā jau visa pasaule šo gardo itāļu virtuves pamatēdienu dievina. Ir gan arī cilvēki, kas makaronus ēd ar gariem zobiem. Šī kārdinošā dažādo pastu recepšu kolekcija domāta pastas cienītājiem, lai dotos kulinārijas ceļojumā pa makaronu pasauli. Šis krājums sola mainīt dzīvi. Vai vismaz vienas vakariņas!
Neatkarīgi no tā, vai esi kaislīgs mājas pavārs, vai tikai sāc iepazīt makaronu ēdienu brīnumus, mūsu recepšu klāsts veidots tā, lai iepriecinātu ikviena garšas kārpiņas un uzlabotu maltīti. Daudzas no receptēm ir pavisam vienkāršas, bet citas var lepoties ar autentiskumu vai kardināliem jauninājumiem.
Vislabākais veids, kā pateikt, vai pasta bijusi labi pagatavota, ir tukšs šķīvis. Ja šķīvī tomēr palicis nedaudz mērces, tad tā nevar būt pārāk bieza. Ja mērces nav pavisam, tad vai nu tā bijusi perfekti pārklāta pastai, vai arī pabeigta ar maizes šķēli – šī ir laba zīme labi pagatavotai pastai!