*Reklāmraksti 2015 - 3049
Foto: Publicitātes attēls
Kas notiek ar caurumu, kad siers ir apēsts? Par šo sarežģīto jautājumu galva nebūs jālauza, ja izvēlēsies krēmīgos Kārums svaigos sierus. Gatavoti no īstiem lauku labumiem - pilnpiena biezpiena, sviesta un krējuma, šie produkti ir kā svaigas enerģijas lādiņš maltītei jebkurā diennakts stundā. Dažādie produktu veidi paver iespējas Kārums svaigos sierus izmantot pārsteidzoši un radoši – ne tikai ierasti uz maizes vai saldajos ēdienos, bet arī salātos, krēmzupas, kā uzkodu piknikā u.c.

Bez konservantiem un augu taukiem
Izvēloties Kārums svaigos sierus, nav jāraizējas par organisma piesārņošanu ar konservantiem. Tie ir dabīgi produkti, kura sastāvā nav ne konservantu, ne augu tauku, kas ilgākā laika posmā var kaitēt veselībai. Tātad droši vari ēst pats/i un veselīgi pabarot bērnus.

Bagātīgs olbaltumvielu un kalcija avots
Organisms noteikti būs priecīgs arī par augsto olbaltumvielu un kalcija daudzumu, kas bagātīgi atrodams Kārums svaigo sieru sastāvā. Kalcijs cilvēkam ir svarīgs jebkurā vecumā, jo rūpējas par kaulu un zobu stiprumu, bet jo īpaši nozīmīgs tas ir bērnu uzturā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!