*Reklāmraksti 2016 - 4982
Foto: Pernod Ricard Latvia
Tuvojas Jaunais gads - laiks, kad tik ļoti gribas pārsteigt savus tuvos ar garšīgu, interesantu un īpaši izsmalcinātu maltīti. Var doties uz restorānu, bet var arī ņemt talkā Latvijas labāko pavāru padomus un maltīti gatavot mājās. Viens no senākajiem Francijas konjaka namiem "Martell", kas lepojas ar 300 gadu vēsturi, piedāvā izmēģināt jaunas garšu buķetes, gatavojot ēdienus, kuru receptēs izmantots konjaks.

Receptes sagatavojis restorāna "Ferma" šefpavārs Māris Astičs, laužot stereotipus, ka konjaku var baudīt tikai dzerot. Iespējams, receptes prasīs nedaudz pacietības pagatavošanas laikā, tomēr rezultāts būs pūļu vērts.

Jūras velšu sacepums ar tomātiem sojas mērces glazūra (attēlā)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!