Vai saldēti produkti Tev joprojām asociējas ar neveselīgajām uzkodām, kas noder brīdim, kad nav laika un spēka pagatavot īstu maltīti? Nost ar aizspriedumiem! Saldēti produkti var būt lieliska un garda alternatīva ģimenes un draugu vakariņām. Turklāt, vai Tu zināji, ka kvalitatīvi sasaldēti produkti mēdz saturēt daudz mazāk pārtikas piedevu un konservantu?

Saldēti produkti – lielisks risinājums par spīti aizspriedumiem

Lai arī sabiedrībā joprojām mēdz pastāvēt aizspriedumi par to, ka saldēti pārtikas produkti ir neveselīgāki vai mazāk vērtīgi par pārējiem, patiesība mēdz būt pretēja. Šāds mīts ir izveidojies tādēļ, ka, 1930. gados parādoties saldētai pārtikai, tā tiešām saturēja vairāk pārtikas piedevu. Tomēr mūsdienās saldētas pārtikas pagatavošanas process un veids ir krietni attālinājies no pirmsākumiem. Tādēļ šodien saldētas pārtikas galvenās priekšrocības ir tās kvalitāte, svarīgo uzturvielu saglabāšana, ērtība, kā arī vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!