Saldēti produkti – lielisks risinājums par spīti aizspriedumiem
Lai arī sabiedrībā joprojām mēdz pastāvēt aizspriedumi par to, ka saldēti pārtikas produkti ir neveselīgāki vai mazāk vērtīgi par pārējiem, patiesība mēdz būt pretēja. Šāds mīts ir izveidojies tādēļ, ka, 1930. gados parādoties saldētai pārtikai, tā tiešām saturēja vairāk pārtikas piedevu. Tomēr mūsdienās saldētas pārtikas pagatavošanas process un veids ir krietni attālinājies no pirmsākumiem. Tādēļ šodien saldētas pārtikas galvenās priekšrocības ir tās kvalitāte, svarīgo uzturvielu saglabāšana, ērtība, kā arī vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit