*Reklāmraksti 2017 - 1473
Foto: Publicitātes foto
Ja pirms dažiem gadiem vēl varēja sacīt, ka restorāna apmeklējums ir vien smalko aprindu nodarbe, tad šodien varam atzīt, ka tā ir kļuvusi daudz pieejamāka. Ja ne ikdienā, tad kā skaists piedzīvojums visām maņām kādā īpaša reizē – noteikti. Līdz ar mūsu ikdienas paradumiem un dzīves ritmu mainījušās arī tendences glaunajos restorānos, un par to plašāk stāsta restorāna ''Bibliotēka No 1'' vadītāja Inese Dzelme.

– Restorānam šogad apritējuši jau seši gadi. Kas mainījies šajā laika posmā un kādas pārmaiņas piedzīvojis restorāns ''Bibliotēka No1''?

Atskatoties uz restorāna atvēršanas brīdi un šodienu, varu droši teikt, ka esam auguši un attīstījušies laikam līdzi. Šajā laikā ir mainījušies ne tikai restorāna viesu paradumi un ekspektācijas, bet arī tehnoloģijas, iespējas un tendences nozarē kopumā. Ja pirms kāda laika viens no laba restorāna uzdevumiem bija pārsteigt savus viesus ar vizuāli krāšņu un neparastām garšām bagātu ēdienu, tad šodien pasaules klases restorāni atgriežas pie tīrām un nesamākslotām garšas vērtībām. Jāteic, ka mūsu viesi šo tendenci uzņem pozitīvi un par to prieks arī mūsu pavāru komandai, jo šis paver atkal jaunas iespējas gatavošanā, izmēģinot jaunas metodes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!