ABAVAS ģimenes vīna darītavas dzirkstošie vīni – Latvijas superzvaigznes
Foto: DELFI
Pārfrāzējot kāda slavena šefpavāra teikto, – kas var būt labāks par glāzi vēsa, dzirkstoša un garda vīna vai sidra, īpaši vasaras laikā?! Turklāt nu mums Latvijā vairs nav jāmeklē veikalu plauktos svešzemju dzirkstošos vīnus, mēģinot uzminēt, vai tas "būs īstais" – mums ir pašiem savs, Latvijā radīts un no vietējām izejvielām vīna darītavā pie Abavas tapis izcils dzirkstvīns, ar ko svētku reizēs iepriecināt sevi un draugus. Bet ikdienas izkrāsošanai turpat, Abavas vīna darītavā, top teicams sidrs, kurā var sagaršot visu labāko no Latvijas āboliem.

ABAVAS ģimenes vīna darītava sāka savu darbu ar ideju un sapni par vīnogu vīnu, taču eksperimenti ar pašmāju augļiem un ogām pierādīja – arī no mūsu klimatiskajos apstākļos daudz pierastākām kultūrām var tapt izcilas kvalitātes dzērieni ar apburošu garšu un aromātu. Ja dienvidu meitām –vīnogām Latvijas vasaras mēdz būt par īsu un saules par maz, tad āboli, upenes, aronijas un rabarberi aug īsti sulīgi un aromātiski.

Rabarberu dzirkstvīns ir ABAVAS ģimenes vīna darītavas tā saucamais "signature drink" jeb uzņēmuma vizītkarte un pavisam noteikti – Latvijas vīnu superzvaigzne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!