ABAVAS ģimenes vīna darītava savu darbu sāka ar romantisku ideju un sapni par savu vīnogu dārzu un vīnogu vīnu, taču, tā kā ceļš līdz pirmajām īstajām vīnogu ražām nav ātrs, vīndari savu pieredzi sāka veidot ar pašmāju labākajām ogām un augļiem. Un eksperimenti pierādīja – arī no mūsu klimatiskajos apstākļos daudz pierastākām kultūrām var tapt izcilas kvalitātes dzērieni ar apburošu garšu un aromātu! Ja no dienvidu zemēm nākušajām vīnogām Latvijas vasaras mēdz būt par īsu un saules par maz, tad āboli, upenes, aronijas, rabarberi un ķirši mums aug tik sulīgi un aromātiski kā nekur citur.
„Mēs ātri sapratām, ka tirgū ir liela interese par kvalitatīviem Latvijas vīniem, ne tikai vīnogu – cilvēki ar atvērti dažādībai un garšu piedzīvojumiem,"
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit