Svētku viskija kūkas kopā ar Annu Pannu
Foto: Publicitātes foto
Svētkos Jameson iepriecina arī ikviena kūku cepēja sirdi, jo Jameson ir ne tikai labākā dāvana, bet arī neaizstājama sastāvdaļa izcilās kūku receptēs. Lāse Jameson piešķir kūkām un svētkiem niansētu garšu, kura ilgi paliek atmiņā.

Rīgā populārā kulinārijas grāmatu autore Anna Panna šajā svētku laikā labprāt dalās ar savām kūku receptēm, kurām unikālitāti piešķir tajās izmanotais Jameson viskijs. Tāpat kā katrai kūkai piemīt savs raksturs un garšas nianses, arī katrs Jameson sniedz savu, neatkārtojamu baudījumu.

Jameson Crested – radīts kā cildinājums pirmajam viskijam, kas tika iepildīts pudelēs Boustrītā ar maigu heresa toņu un dedzināta koka garšas buķeti, kurā jūtamas augļu, garšvielu un šokolādes nianses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!