*Reklāmraksti 2017 - 12595
Foto: Publicitātes foto
Nenoliedzami, ka ēdiens ir domāts baudīšanai. Mūsdienās patiešām gardu maltīti iespējams izbaudīt ne tikai smalkos restorānos, bet arī mājās – pateicoties modernai virtuves tehnikai, ikvienu ideju un recepti iespējams īstenot arī savā virtuvē. Sadarbībā ar sadzīves tehnikas zīmolu "Electrolux" apkopojām četrus gatavošanas paņēmienus, kas jāzina ikvienam gardēdim un kurus ar intuitīvas virtuves tehnikas palīdzību iespējams pagatavot arī savā virtuvē.

Sous Vide

"Sous Vide" ir Francijas kulinārijas tehnika, kas tulkojumā no franču valodas nozīmē – ''gatavots vakuumā''. Lai gan nosaukums šķiet gana sarežģīts, tomēr metode ir gaužām vienkārša – vispirms maltītes sastāvdaļas tiek ievietotas vakuuma maisiņā, bet pēc tam maisiņu ar sastāvdaļām ieliek vakuuma atvilktnē, izvēloties kādu no iestatītajām vakuuma programmām. Kad maisiņš atvilktnē atbrīvots no gaisa, to ievieto tvaika cepeškrāsnī, kur maltīte tiek gatavota zemā, vienmērīgā temperatūrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!