*Reklāmraksti 2017 - 17863
Foto: Publicitātes foto

Lai uzburtu gaisotni, kas valda jaunajā neapoliešu picērijā "O’Sole Mio" nevajag daudz – picas garozas kraukšķīgums jaucas ar malkas krāsns sprakšķēšanu un, lai patiesi sajustos kā filmā, picaiolo Alčido, darbojoties virtuvē, dungo itāļu dziesmas. Picu meistars Alčido Langella (Alcido Langella) jeb pizzaiolo, kā īsti zinātāji mācēs teikt ir no Neapoles, kur picu cepšanas meistarklasi sācis apgūt jau 17 gadu vecumā. Visas picu receptes ir saņemtas mantojumā gadu laikā strādājot pie dažādiem picu meistariem Neapolē. "O’sole Mio" picērija ir labu draugu sapņa piepildījums – autentiska neapoliešu picērija tepat Rīgā. Neskatoties uz grūtajiem apstākļiem restorānu nozarē, "O’Sole Mio" ir atvēries tieši šogad, jo piedāvā picu cienītājiem baudīt gan uz vietas, gan pasūtīt picu uz mājām, izmantojot lietotni "Wolt".

Lai sagatavotos darbam, meistara diena sākas ļoti agri, jo atšķirībā no citām picērijām, "O'Sole Mio" picas tiek ceptas malkas krāsnī. Tas nozīmē, ka tā laikus jāiekurina un jāsagatavo perfektā temperatūra. Tā kā uz krāsns nav termometra, tās karstums tiek pārbaudīts, ieberot krāsnī sauju miltu – ja tie sprakšķ, tad būs par karstu. Tomēr picu meistaram ir vairāk nekā 30 gadu pieredze, un viņš krāsns temperatūru spēj teju sajust arī pats. Rīts turpinās ar otru svarīgāko itāļu picas sastāvdaļu – produktu sagatavošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!