Lai pagatavotu pašus gardākos gurķīšus, izvēlies tādus, kas ir nelieli. Sālīšanai izmanto kvalitatīvu jūras sāli un atceries par garšaugiem – bagātīgi pievieno dilles. Tāpat īpašu garšu gurķiem piešķirs ķiploki.
Atkarībā no ēdāju vēlmēm, gurķīšus vari gatavot ar vai bez etiķa. Ja gardumu gribas ēst jau pēc pāris stundām, "Tasty" jo īpaši rekomendē ātros mazsālītos gurķus maisiņā, bet saldskābās gurķu šķēles superātrajā ķiploku marinādē varēsi kraukšķināt jau tūlīt pat pēc pagatavošanas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit