ievārījums konservēšana burciņas ogas vasara
Foto: Shutterstock
Jūlija vidus mūs lutina – ar joni varam sākt jaunus konservēšanas darbus, lai sarūpētu gardāko sveicienu no vasaras ziemai. Šoreiz par to, kādus ievārījumus ir īstais brīdis iekonservēt no ogām, kas nu jau ir tik gatavas, lai droši varētu likt burkās.

Jūlija otrā puse mums ir atnesusi ne vien lielu melleņu ražu mežos, bet arī gatavas ērkšķogas, upenes, kokiem pilnus ķiršus, sārtus jāņogu krūmus un citus labumus. Tiem, kas vēl nav paspējuši, iesakām ar steigu sagatavot zemeņu ievārījumus, jo no sārtvaidzītēm drīz būs jāatvadās. Bez jau klasiskajām garšām, "Tasty" iesaka pagatavot ievārījumu no korintēm vai lācenēm. Tāpat neaizmirsti kombinēt dažādas garšas un vienā katlā savāri avenes ar upenēm, mellenes ar banāniem vai apvieno pat trīs ogu burvību vienā burciņā. Lai izdodas!

Korinšu ievārījums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!