Jūlija otrā puse mums ir atnesusi ne vien lielu melleņu ražu mežos, bet arī gatavas ērkšķogas, upenes, kokiem pilnus ķiršus, sārtus jāņogu krūmus un citus labumus. Tiem, kas vēl nav paspējuši, iesakām ar steigu sagatavot zemeņu ievārījumus, jo no sārtvaidzītēm drīz būs jāatvadās. Bez jau klasiskajām garšām, "Tasty" iesaka pagatavot ievārījumu no korintēm vai lācenēm. Tāpat neaizmirsti kombinēt dažādas garšas un vienā katlā savāri avenes ar upenēm, mellenes ar banāniem vai apvieno pat trīs ogu burvību vienā burciņā. Lai izdodas!
Korinšu ievārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit