Tā kā šo varētu saukt par gurķu vasaru, jāizmanto katra izdevība, lai tos iemarinētu, ieskābētu vai konservētu salātos.
- Te atradīsi noderīgu padomu izlasi, kas jāņem vērā, gatavojoties lielajai konservēšanai, lai ziemā nenāktos vilties, secinot, ka viss darbs vējā un burkas "piepūtušās" vai virspusē pārklājušās ar pelējuma kārtu, bet no cerētā kraukšķīguma nav ne miņas.
IedvesmaKonservēšanaGurķiMarinēti gurķiMazsālīti gurķiSkābēti gurķiSalāti ziemaiSālīti gurķiKonservēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit