konservēšana marmelāde želeja apelsīni
Foto: Shutterstock
Saldeni skāba marmelāde, ko ziest uz brokastu grauzdiņiem, un dzidra marmelāde ir divas lietas, kas piešķirs ziemas krājumu plauktiņam daudzveidību. Ja šosezon vēlies pamēģināt ko interesantāku, tad šie abi konservējumu veidi būs īstā izvēle – želeja no marmelādes daudz neatšķiras konsistences ziņā. Atšķirīgs ir tikai izmantoto produktu veids un dažas gatavošanas nianses.

Kā pagatavot perfekto jāņogu vai vīnogu želeju? Un kas jādara, lai citrusaugļu marmelāde būtu īpaši aromātiska? Lūk, daži padomi, kā to izdarīt soli pa solim!

Kā pagatavot želeju

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!