Iespējams, ne viens vien vēl tikai prāto, ka kādu reizi no pīlādžiem varētu kaut ko pagatavot, bet bažas māc, kā tas varētu garšot, jo ogas pašas par sevi nav no gardākajām. Bet, ticiet, marmelāde, želeja, ievārījums, sīrups un pat vīns garšos vairāk kā lieliski! Pārliecinies par to, ņemot talkā kādu no ''Tasty'' receptēm.
Foto recepte: Gardais pīlādžu ievārījums bez rūgtuma
Pīlādžu raža šogad padevusies visai branga - kociņi tā vien līkst no ogu smaguma, tādēļ lieti noderēs mūsu lasītājas Antras Kalnciemas iesūtītā aromātiskā pīlādžu ievārījuma recepte.
Pīlādžu un ābolu ievārījums
Gards pīlādžu ievārījums ar āboliem un vaniļu.
Kaltētu pīlādžu sukādes
Kaltēti pīlādži - dabīgajiem vitamīniem ziemā.
Gardā pīlādžu želeja
Rudens aicinājums - pīlādžu želeja.
Pīlādžu ievārījums
Ievārījuma burku plaukta īpašais goda viesis - pīlādžu ievārījums.
Pīlādžu vīns
Ar nelielu darbošanos top paša gatavots pīlādžu vīns.
Pīlādžu kompots ābolu sulā
Pīlādžu kompots ābolu sulā - gardi un veselīgi.
Pīlādžu liķieris
Pīlādžu liķieris - mazajam svētku graķītim.
Pīlādžu sīrups
Pīlādžu sīrups noderēs veselīgu un gardu ziemas dzērienu gatavošanai.
Pīlādžu želeja
Pīlādžu želeja – veselīgs našķis ziemas krājumiem, kas lieliski saderēs ar pankūku kalniem vai biskvīta plāksnēm kūkās.