pīlādži zapte ievārījums konservēšana
Foto: Shutterstock
Gribot negribot daba pamazām sāk atrādīt pirmās rudens vēsmas, vismaz par to liecina spilgti iekrāsojušies ogu ķekari pīlādžos. Tas nozīmē, ka skaistās ogas jāiekonservē vēlākam laikam.

Iespējams, ne viens vien vēl tikai prāto, ka kādu reizi no pīlādžiem varētu kaut ko pagatavot, bet bažas māc, kā tas varētu garšot, jo ogas pašas par sevi nav no gardākajām. Bet, ticiet, marmelāde, želeja, ievārījums, sīrups un pat vīns garšos vairāk kā lieliski! Pārliecinies par to, ņemot talkā kādu no ''Tasty'' receptēm.

Foto recepte: Gardais pīlādžu ievārījums bez rūgtuma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!