Pagatavošanas process
Klasiski tomātus želejā gatavo no tomātiem, sīpoliem, lauru lapām, pipariem, želatīna un marinādes, kas gatavota no ūdens, etiķa, garšvielām. Marinādi gatavo, katliņā uzkarsējot ūdeni ar etiķi, sāli, cukuru, garšvielām. Burkās sapilda tomātus, sīpolus, pārber ik pa kārtai želatīnu un tad ielej marinādi. Otrs variants, kā gatavot – želatīnu iepriekš uzbriedina aukstā ūdenī un pēc tam to izkausē ūdens peldē. Izkausētā veidā to pievieno pagatavotajai marinādei un tad pilda burciņas saturā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit