Atgriežot atmiņā bērnības garšu, ne viens vien atcerēsies, kā gardu muti ēdām viltotās sukādes jeb plāni sagrieztās cidoniju šķēlītes, kas apbērtas ar cukuru un laika gaitā sacukurojušās sulīgā kārumā. To noteikti vērts pagatavot arī tagad, taču bez tā ''Tasty'' recepšu krājumos ir arī padomi, kā pagatavot ievārījumu, sīrupu un sukādes.
Bet, ja konservi nav tava stihija, pagatavo kādu kārumu ar cidonijām galvenajā lomā – krēmu, uzputeni. Vari arī izcept kādu kūku, liekot lietā skābeno augļu šķēlītes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit