Marinēti, mazsālīti, skābēti – tas, kā iekonservēti gurķi, ir gaumes jautājums, tāpēc piedāvājam dažādas receptes, lai katrs atrod ko sev tīkamu. Pat tad, ja katru gadu vadies pēc vienas receptes, noteikti izmēģini ko jaunu, jo kas zina – varbūt atklāsi kādu citu paņēmienu gurķu konservēšanā. Ja esi starp tiem, kas nemīl ilgi un dikti kavēties virtuvē, recepte fiksajiem mazsālītajiem gurķiem ir kā radīta tev, savukārt eksperimentu cienītājiem jāizmēģina kas neparasts, piemēram, skābētie gurķi ar jāņogām. Izmēģināšanas vērta noteikti ir arī no pūra izceltā 1909. gada recepte sālītiem gurķiem.
Bet, ja tavā recepšu pūrā ir kas dalīšanās vērts, droši sūti to uz e-pastu receptes@delfi.lv.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit