Foto: Shutterstock
Ja dārzā no kāda krūma vēl nav nolasītas ērkšķogas - vissviens, zaļas, pusgatavas vai pavasam gatavas – mūsu padomu pūralādē ir dažādas idejas, kā skābenās odziņas sagatavot ziemas krājumiem. Starp citu, ir vairāki veidi, kā ērkšķogas vari garšīgi "ieziemot" arī bez kripatiņas cukura.

Konservēšanai labāk izvēlēties neienākušās, zaļas un cietas ērkšķogas, jo pusgatavās un gatavās ogās jau ir attīstījušies cukuri, kas veicina rūgšanu, skaidro žurnāls "Mana Māja".

Kā bez cukura piedevas sagatavot ziemai zaļas ērkšķogas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!