Kā skaidro "Wday", konservēšanai izvēlas mazus vai vidējus vienāda lieluma tomātus. Tie nedrīkst būt ieplaisājuši, pārgatavojušies vai kā citādi bojāti. Pirms konservēšanas tomātus uzmanīgi, rūpīgi nomazgā siltā ūdenī un ļauj nožūt, saliekot uz papīra dvieļiem.
Skrūvējamos vāciņus un burkas rūpīgi izmazgā ar sodu. Burkas, apgrieztas otrādi, liek uz papīra dvieļiem, ļauj tām nožūt. Vāciņus 5 minūtes novāra verdošā ūdenī un ļauj tiem nožūt, liekot uz papīra dvieļiem. Pirms tomātu likšanas burkās, tās vēlreiz izskalo ar verdošu ūdeni.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit