Bietes ir izcila dārza sakne, kas nepelnīti atstāta novārtā, ļaujot tai izpausties vien zupās. Lai arī bietes var iegādāties svaigas teju vēl visu ziemu, tieši jaunās, nesen no zemes izrautās, ir kā radītas marinēšanai sulīguma un koncentrētās garšas dēļ.
Ja nu tomēr savu ikdienas ēdienkarti laiku pa laikam grūti iedomāties bez biešu zupas, noteikti pagatavo sagatavi, kas ļauj zupu izvārīt vien dažās minūtēs. Šī recepte ir izcila ar to, ka salāti labi garšo gan paši par sevi kā piedeva pamatēdienam, gan ir ideāls risinājums reizēs, kad ledusskapī svilpo vējš. Atliek vien novārīt kartupeļu gabaliņus un tad iejaukt burciņas saturu. Dažu minūšu laikā tumīga biešu zupa būs gatava!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit