Runājot par ogām, tad aplūkojot tirgus piedāvājumu, nākas secināt, ka arī tur dažādas ogas vēl pieejamas pārpārēm un konservēšanas sezona var turpināties.
Tumšās kazenes ir noderīgas ne vien kūku dekorēšanai, bet arī zaptēm, tāpēc no recepšu dzīlēm izcēlām arī kādu ievārījumu recepti. Tā kā jau piebriedušās brūklenes un dzērvenes, sārtās ogas piedāvā neskaitāmas variācijas konservēšanā, turklāt, ne tikai ievārījumu veidā, bet arī sīrupos, čatnijos, želejās un citos meistarstiķos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit