grūbu zupa rasoļņiks
Foto: Shutterstock
Sena tautas gudrība vēsta, ka rati jākaļ ziemā, bet ragavas – vasarā. To var attiecināt arī uz ziemas krājumu gatavošanu: ja rudenī, kad pašmāju dārzeņi un augļi ir pilnbriedā, turklāt nopērkami par kārdinoši zemām cenām, saņemsies un ieburkosi zupu sagataves, tad gada aukstajā sezonā gardu boršču, rasoļņiku vai harčo zupu varēsi uzvārīt desmit minūšu laikā.

Iedvesmojoties no portāliem "Womanadvice" un "Ovkuse", piedāvājam piecas izmēģināšanas vērtas burciņzupu receptes. Ziemā tev atliks tikai iemaisīt burciņas saturu verdošā buljonā un pāris minūtes pavārīt. Ja vēlies zupu papildināt ar gaļu, kartupeļiem vai, piemēram, rīsiem, kas ir neatņemama harčo zupas sastāvdaļa, tie gan būs jānovāra iepriekš.

Universāla zupas sagatave

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!