Ziemā, atverot lečo burciņu, tās saturs lieti noderēs gaļas un zivju ēdienu, dārzeņu sacepumu, sautējumu, kā arī kartupeļu, pastas, graudaugu un pākšaugu ēdienu papildināšanai. Lečo lieliski garšos arī uz grauzdētas bagetes šķēles, bet tikpat labi šo sulīgi saldskābo miksli var leksēt ar karoti taisni no burciņas, piekožot visparastāko rupjmaizi un piemalkojot vēsu kefīru.
Jau iepriekš skaidrojām, kas jāņem vērā, lai pagatavotu klasisku lečo ungāru labākajās tradīcijās (rakstu atradīsi, lūk, te), bet šoreiz iedvesmai piedāvājam 14 variācijas par lečo tēmu no "Tasty" krājumiem, starp kurām atradīsi arī tādas pašmāju konservēšanas entuzastu fantāzijas lidojuma pērles kā, piemēram, sēņu, gurķu vai zaļu tomātu lečo, kā arī lečo Latgales gaumē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit