Klasiskas adžikas sastāvdaļas ir asie sarkanie vai zaļie pipari, kinza, ķiploki, sāls un dažādi garšaugi, bet laika gaitā ir radušās dažādas interpretācijas. Mūsdienīgā versijā adžikas sastāvā bieži vien ir arī tomāti, paprika, āboli vai plūmes – šādas mērces, kas pēc konsistences nav tik koncentrētas un ir daudz šķidrākas, pareizāk būtu dēvēt par "sacebeli".
Lai tu savus ziemas krājumus varētu papildināt ar šo aromātisko Kaukāza virtuves lepnumu, "Tasty" krājumos uzgājām septiņas receptes, turklāt dažas no tām ir īpaši elementāras un pagatavojamas pat bez produktu karsēšanas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit