Ziemā, kad veikalu plauktos vaskā glancētos sānus spīdinās no aizjūras atceļojušie, bieži vien bezgaršīgie augļi, būs patīkami izcelt no pieliekamā krājumiem aromātisku ābolu zapti, maigu biezeni ar iebiezināto pienu vai izķeksēt no kompota burkas Latvijas vasaras garšām pievilgušu pašmāju ābolīti.
Tādēļ, lai palīdzētu tev saglābt šī gada ražu, ko no zariem nopurinājusi trakā jūlija vētra, sarūpējām 12 receptes sārtvaidžu ieburkošanai. Lai labi garšo!
Ābolu biezenis ar iebiezināto pienu ziemai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit