Suši rasols
Foto: Privātais arhīvs

Suši šajā gadsimtā iet savu uzvaras gājienu, it sevišķi mūsu platuma grādos, taču rasols netaisās iepalikt, tad nu abi apvienojās jaunās garšās. Recepti gardākā rasola konkursam atsūtījusi Ieva.

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi doktordesa svaigs gurķis olas nori lapas malti melnie pipari, sāls skābs krējums majonēze terijaki mērce dilles

Pagatavošana

1

Sagriez doktordesu, svaigu gurķi un iepriekš novārītus kartupeļus, olas.

2

Liec visas sastāvdaļas bļodā un pievieno skābo krējumu, majonēzi (vienādās proporcijās) un 2-3 ēdamkarotes terijaki mērces.

3

Pievieno piparus un ar šķērēm smalki sagrieztu nori lapu (1-2g b), dilles. Visu kārtīgi samaisa.

4

Liec ledusskapī uz pāris stundām.

5

Uzklāj galdu, servē rasolu un labu apetīti!

Konkurss: kā pagatavot gardāko rasolu?

Ikvienam ir sava ideālā recepte daudzu svētku galvenajam varonim, vai ne? Beidzot ir pienācis laiks tās visas likt galdā – sadarbībā ar "Lidl" meklējam pašu gardāko rasolu. Sūti foto un pievieno īsu aprakstu vai detalizētu recepti. Konkursa noslēgumā trīs gardāko, neparastāko vai oriģinālāko recepšu iesūtītāji saņems balvas – "Lidl" dāvanu karti 100, 50 vai 30 eiro vērtībā. Savu rasola meistardarbu vari iesūtīt līdz 1. decembrim, bet neatstāj uz pēdējo brīdi – iesūtītās receptes publicēsim, lai ikviens varētu iedvesmoties jauniem garšu eksperimentiem.

Lasi vairāk par konkursu un iespēju laimēt 100 eiro dāvanu karti

Konkursa noteikumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!