Suši šajā gadsimtā iet savu uzvaras gājienu, it sevišķi mūsu platuma grādos, taču rasols netaisās iepalikt, tad nu abi apvienojās jaunās garšās. Recepti gardākā rasola konkursam atsūtījusi Ieva.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi doktordesa svaigs gurķis olas nori lapas malti melnie pipari, sāls skābs krējums majonēze terijaki mērce dilles
Pagatavošana
1
Sagriez doktordesu, svaigu gurķi un iepriekš novārītus kartupeļus, olas.
2
Liec visas sastāvdaļas bļodā un pievieno skābo krējumu, majonēzi (vienādās proporcijās) un 2-3 ēdamkarotes terijaki mērces.
3
Pievieno piparus un ar šķērēm smalki sagrieztu nori lapu (1-2g b), dilles. Visu kārtīgi samaisa.
4
Liec ledusskapī uz pāris stundām.
5
Uzklāj galdu, servē rasolu un labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit