20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
āboli cukurs rozīnes kanēlis mandeļu skaidiņas vaniļas mērce vai vaniļas pudiņš
Pagatavošana
1
Āboliem izgriež serdes un pilda ar rozīņu, cukura, kanēļa un mandeļu skaidiņu maisījumu.
2
Liek cepeškrāsnī un cep, līdz āboli kļūst mīksti.
3
Ja vēlas, pirms iebērt pildījumu, ieliek ābolā sviesta piciņu.
4
Kad gatavs, pārlej ar vaniļas mērci.
Iesūtīja:
CepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursKanēlisMandelesVaniļas pudiņšĀboliCiti saldēdieniviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit