krāsnī cepts ķirbis ķirbja šķēles
Foto: Shutterstock
Ābolmaizītes no saldētas kārtainās mīklas pavisam vienkāršā izpildījumā.
15Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kārtainā mīkla ābolu ievārījums

Pagatavošana

1

Sasaldētas kārtainā mīklas plāksnītes atlaidina gandrīz pilnīgi, uz pannas uzliek cepamo papīru, virsū plāksnītes un cepeškrāsnī iekšā.

2

Temperatūra apmēram 250 grādi. Tās plāksnītes paceļas tādas pufīgas, kā tādi lieli kvadrāti. Cepšanas laiks - apmēram minūtes 10.

3

Tad izņem, atdzesē, pufīgums gan zūd, bet tas nekas. Tad ar asu nazi šķērsām pārgriež uz pusēm un pilda ar visu, kas vien ienāk prātā. Dotajā gadījumā ar ābolu zapti. Tad otru kārtu virsū, drusku piespiež, atstāj uz kādu laiciņu savilkties - varen garšīgi

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!