15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlesbaltmaize2 gab.olas sviests2 gab.nelieli āboli (vai 1 liela antonovka)3 ĒKskābs krējums2 TKcukurs kanēlis pūdercukurs pasniegšanai
Pagatavošana
1
Bļodiņā sakuļ olas.
2
Baltmaizes šķēles no abām pusēm apziež ar sviestu, iemērc no abām pusēm sakultajā olā un liek uz pannas cepties, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna.
3
Kad cepas jau otra puse, virsū liek sagrieztas ābolu šķēlītes, uzziež skābā krējuma, cukura, kanēļa maisījumu.
4
Pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns cep, līdz cukurs krējumā pakusis un māju piesilda patīkama smarža.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisa maizītes ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Lora
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesBaltmaizeCukursKanēlisOlasSkābais krējumsĀboliviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit