60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gmargarīns2 gab.olas100 gcukurs0.5 TKsoda100 gbiezpiens āboli1 glāzemilti1 gab.ola1 ĒKskābs krējums
Pagatavošana
1
Sajauc olas ar cukuru , nedaudz saputojot, pievieno izkausētu margarīnu (var arī eļļu), sodu, biezpienu un samaisa, pievieno miltus. Uz 30 min ieliek vēsā vietā
2
Sagriež ābolus šķēlītēs. Liek pannā cepamo papīru (vai folliju ar eļļu izsmērētu vai vienkārši pannu iesmērē ar taukvielām), virsū mīklu, ko mēģina izlīdzināt, tad virsū ābolus un tad pārlej ar olu, kas sajaukta ar krējumu.
3
Liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, kamēr gatavs - aptuveni 40 minūtes.
Ieteikums! Taisīt dubulto porciju!
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensCukursMargarīnsMiltiOlasSkābais krējumsĀboliPīrāgi un smalkmaizītesPlātsmaizesviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit