4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lūdens350 gāboli150 gcukurs100 gsarkanvīns
Pagatavošana
1
Ābolus nomazgā, nomizo, izgriež sēklotni un sagriež plānās šķēlītēs.
2
Ūdeni ar cukuru uzvāra, ieber ābolus, uguni izslēdz, uzliek vāku un ļauj pilnīgi atdzist - āboli būs kļuvuši mīksti, bet neizšķīdīs.
3
Tad pielej vīnu un atdzesē ledusskapī.
4
To var uzglabāt ledusskapī līdz 2 nedēļām.
Iesūtīja: kriksist
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit