Foto: DELFI
Garda ābolu un vīna mērce dažādiem desertiem.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 lūdens350 gāboli150 gcukurs100 gsarkanvīns

Pagatavošana

1

Ābolus nomazgā, nomizo, izgriež sēklotni un sagriež plānās šķēlītēs.

2

Ūdeni ar cukuru uzvāra, ieber ābolus, uguni izslēdz, uzliek vāku un ļauj pilnīgi atdzist - āboli būs kļuvuši mīksti, bet neizšķīdīs.

3

Tad pielej vīnu un atdzesē ledusskapī.

4

To var uzglabāt ledusskapī līdz 2 nedēļām.

Iesūtīja: kriksist

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!