Foto: DELFI
Ābolu mērce ar kanēli pankūkām, sacepumiem un pudiņiem.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gāboli500 gūdens gcitronskābe140 gcukurs0.25 TKkanēlis1 TKkartupeļu milti

Pagatavošana

1

Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež, izgriež serdi, pārlej ar ūdeni, pieliek citronskābi un vāra mīkstus.

2

Tad kopā ar šķidrumu izberž caur sietu vai sablendē un ātri atdzesē.

3

Pieliek cukuru, kanēli, uzvāra, iekuļ cieti, kas iejaukta nelielā daudzumā ūdens, un vēlreiz uzvāra. Noņem no plīts un atdzesē.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!