20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gāboli500 gūdens gcitronskābe140 gcukurs0.25 TKkanēlis1 TKkartupeļu milti
Pagatavošana
1
Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež, izgriež serdi, pārlej ar ūdeni, pieliek citronskābi un vāra mīkstus.
2
Tad kopā ar šķidrumu izberž caur sietu vai sablendē un ātri atdzesē.
3
Pieliek cukuru, kanēli, uzvāra, iekuļ cieti, kas iejaukta nelielā daudzumā ūdens, un vēlreiz uzvāra. Noņem no plīts un atdzesē.
Iesūtīja: Artūrs
VārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļu cieteCitronskābeCukursKanēlisĀboliŪdensSaldās mērcesviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit