60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris0.5 glāzecukurs1 gab.paciņa sviesta PILDĪJUMAM:0.5 kgbiezpiens vaniļas cukurs citrona miziņa0.5 glāzecukurs3 gab.olas3 gab.āboli
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sakapā, līdz veidojas drumstalas.
2
Lielāko daļu šī maisījuma liek veidnē uz cepamā papīra veidojot pamatu. Man sanāca riktīgi drupens.
3
Virsū liek: biezpienu sajauc ar vanilīna cukuru, citrona miziņu, cukuru un olas dzeltenumiem. Beigās iecilā sakultus olu baltumus.
4
Virs biezpiena masas liek sagrieztus ābolus un noslēdz ar atlikušajām drupačām.
5
Cep ~ 40 minūtes 180*C.
Iesūtīja: Zīlīte Zuze
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensCepamais pulverisCukursMiltiOlasSviestsĀboliPlātsmaizesviegliVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit