strūdele gatavot
Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši pagatavojama ābolu strūdele.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

bezrauga kārtainās sviesta mīklas plāksnes āboli cukurs sviests kanēlis baltvīns

Pagatavošana

1

Ābolus nomizo, sagriež kubiciņos, sacep sviestā ar cukuru, kanēli un nedaudz baltvīna.

2

Veikalā var nopirkt gatavas kārtainās sviesta mīklas plāksnes. Tās atkausē, pārgriež uz pusēm.

3

Mīklas plāksni pārziež ar saceptajiem āboliem, atstājot malas nepārziesta. Satin mīklas plāksni rullī.

4

Cep cepeškrāsnī 220 grādos aptuveni 20-25 minūtes. Pasniedz ar saldējumu vai ar vaniļas mērci.

5

Vidū var pildīt arī bumbierus, ķiršus, nu, visu ko...

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!