40Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgāboli cukurs2 gab.olu baltumi
Pagatavošana
1
Ābolus nomazgā, liek uz plāts un cep mazā siltumā mīkstus (ar serdēm), nedaudz ļauj padzist, tad izberž caur sietu. Iegūtajai masai pēc garšas pieliek cukuru un ļauj atdzist. Tad iemaisa stingri saputotus olbaltumus un pasniedz.
Iesūtīja: Artūrs
CepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursOlasĀboliBuberti un uzpūteņiviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit