40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 liels olu baltums400 gcukurs250 gābolu biezenis10 gželatīns pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Olas ir galvenā zefīra sastāvdaļa.
2
Stingri saputo olu baltumu ar cukuru, lēnām pievieno ābolu biezeni un pašās beigās želatīnu (uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu) un iemaisa.
3
Ar pūdercukuru izkaisa cepamo papīru. Ar konitrejas uzgali uz cepampapīra izspiež zefīrus, pākaisa ar pūdercukuru un kaltē vismaz 12 stundas.
Iesūtīja: Aube
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsCukursOlasPūdercukursĀbolu biezenisCiti saldēdieniviegliŽelatīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit