Foto: Shutterstock
Angļu citronu krēms jeb "custard". Ideāli piemērots, lai pildītu tartes un smilšu krēma groziņus. Tāpat varat baudīt, vienkārši uzzmērējot uz grauzdētas baltmaizes šķēles. Vislabāk izmantot nevaskotus (bioloģiskos) citronus.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.citroni300 gcukurs75 gsviests3 gab.olas

Pagatavošana

1

Citronus nomazgā, nosusina. Sarīvē miziņu, izspiež sulu.

2

Katlā ielej izspiestu sulu, ieber rīvēto miziņu, pieber cukuru, pieliek sviestu, maisot karsē, līdz cukurs un sviests izkusis, tad atdzesē.

3

Olas sakuļ un iemaisa krēmā, maisot sasilda līdz krēms sāk lipt pie karotes.

4

Nekavējoties pilda burciņās un aizvāko.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!