Burkānu mafini ar gotiņu viducī
Apelsīnu mafini svētku galda kārumam.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
260 gmilti2 TKcepamais pulveris0.5 TKsoda2 TKrīvēta apelsīnu miziņa3 apelsīni1 ola150 gcukurs100 geļļa vai sviests250 gpaniņas

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 180*C. Cepamās formas ieziež ar taukvielām vai ieliek papīra formiņas.

2

Lielā traukā miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un rīvētu apelsīna miziņu.

3

Citā traukā sakuļ olu. Pievieno cukuru, eļļu vai sviestu, paniņas, apelsīnu gabaliņus un samaisa. Pa virsu izklāj miltu masu un samaisa.

4

Masu sadala pa cepamām formām. Cepamo formu liek cepeškrāsns vidū un cep 20-25 minūtes līdz mafini paliek zeltaini.

5

Gatavos mafinus atstāj formā vēl 5 minūtes, tad izņem no formas un pasniedz siltus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!