50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
260 gmilti2 TKcepamais pulveris0.5 TKsoda2 TKrīvēta apelsīnu miziņa3 apelsīni1 ola150 gcukurs100 geļļa vai sviests250 gpaniņas
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180*C. Cepamās formas ieziež ar taukvielām vai ieliek papīra formiņas.
2
Lielā traukā miltus sajauc ar cepamo pulveri, sodu un rīvētu apelsīna miziņu.
3
Citā traukā sakuļ olu. Pievieno cukuru, eļļu vai sviestu, paniņas, apelsīnu gabaliņus un samaisa. Pa virsu izklāj miltu masu un samaisa.
4
Masu sadala pa cepamām formām. Cepamo formu liek cepeškrāsns vidū un cep 20-25 minūtes līdz mafini paliek zeltaini.
5
Gatavos mafinus atstāj formā vēl 5 minūtes, tad izņem no formas un pasniedz siltus.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsApelsīniAugu eļļaCepamais pulverisCukursMiltiOlasMafiniviegliPaniņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit