Foto: Shutterstock
Asā paprika - pikanta piedeva burciņā.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 kgpaprika vai bulgāru pipari100 gķiploki100 gcukurs100 gsāls500 mletiķis 6%500 mleļļa pētersīļu un diļļu zaļumi1 gab.asais pipars

Pagatavošana

1

Pētersīļus, dilles, ķiplokus un aso piparu izmalt gaļas mašīnā, pievienot sāli, cukuru, etiķi, eļļu un vārīt, līdz uzvārās.

2

Lielā katlā likt iztīrītu papriku, pārliet ar marinādi un vārīt līdz paprika mīksta. Tad masu izlikt burkās un aizvākot.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!