8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
5 kgpaprika vai bulgāru pipari100 gķiploki100 gcukurs100 gsāls500 mletiķis 6%500 mleļļa pētersīļu un diļļu zaļumi1 gab.asais pipars
Pagatavošana
1
Pētersīļus, dilles, ķiplokus un aso piparu izmalt gaļas mašīnā, pievienot sāli, cukuru, etiķi, eļļu un vārīt, līdz uzvārās.
2
Lielā katlā likt iztīrītu papriku, pārliet ar marinādi un vārīt līdz paprika mīksta. Tad masu izlikt burkās un aizvākot.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit