40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti2 gab.olas cepamais pulveris vaniļas cukurs VIRSAI:2 gab.olas5 gab.āboli skābs krējums cukurs kanēlis vaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru.
2
Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
3
Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā, ko lej cepamtraukā vai uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
4
Nomizo ābolus, sagriež sīkos gabaliņos vai daiviņās. Uzber uz mīklas.
5
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem.
6
Ja vēlas, pārkaisa kanēli.
7
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 - 25 minūtes 200*C.
Iesūtīja: semiole
Bērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsCepamais pulverisCukursKanēlisMiltiOlasPlātsmaizesTortes un kūkasVaniļas cukursKefīrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit