ābolu plātsmaize
Foto: Shutterstock
Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem garšos gan lielajiem, gan mazajiem dzīves un rudens baudītājiem.
40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti2 gab.olas cepamais pulveris vaniļas cukurs VIRSAI:2 gab.olas5 gab.āboli skābs krējums cukurs kanēlis vaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru.

2

Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.

3

Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā, ko lej cepamtraukā vai uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

4

Nomizo ābolus, sagriež sīkos gabaliņos vai daiviņās. Uzber uz mīklas.

5

Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem.

6

Ja vēlas, pārkaisa kanēli.

7

Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 - 25 minūtes 200*C.

Iesūtīja: semiole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!