ābolu kūka
Foto: Shutterstock
Ātrā kūka cepeškrāsnī ar āboliem, kā arī rozīnēm vai riekstiem pēc izvēles.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 olas4 ĒKcukurs4 ĒKmilti āboli rieksti rozīnes0.5 glāzeskābs krējums1 ĒKcukurs1 ĒKkanēlis

Pagatavošana

1

Olas kārtīgi sakuļ ar cukuru, pieliek miltu un sakuļ.

2

Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztus ābolus, rozīnes vai riekstus un visu izlej uz ietaukotas plāts.

3

Cep cepeškrāsnī ~ 20 - 25 minūtes

4

Vēl karstu kūku izgāž uz citas plāts ar apakšu uz augšu un pārsmērē ar sakultu mērci, kas pagatavota sajaucot krējumu, cukuru un kanēli.

5

Kūku atdzesē, sagriež gabalos un pasniedz.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!