40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 olas4 ĒKcukurs4 ĒKmilti āboli rieksti rozīnes0.5 glāzeskābs krējums1 ĒKcukurs1 ĒKkanēlis
Pagatavošana
1
Olas kārtīgi sakuļ ar cukuru, pieliek miltu un sakuļ.
2
Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztus ābolus, rozīnes vai riekstus un visu izlej uz ietaukotas plāts.
3
Cep cepeškrāsnī ~ 20 - 25 minūtes
4
Vēl karstu kūku izgāž uz citas plāts ar apakšu uz augšu un pārsmērē ar sakultu mērci, kas pagatavota sajaucot krējumu, cukuru un kanēli.
5
Kūku atdzesē, sagriež gabalos un pasniedz.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit