Foto: Shutterstock
Ja kārojas vienkāršu desertu ābolu laikā, izmēģini šo pudiņu!
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
skābs krējums piens3 gab.āboli cukurs0.5 gab.baltmaize kanēlis

Pagatavošana

1

Baltmaizi sagriež aptuveni 1x1 cm lielos kubiņos, ābolus - šķēlītēs.

2

Baltmaizes kubiņus iemet pienā, mazliet pamērcē un liek cepamtraukā, tad liek ābolu kārtu, ko pārkaisa ar cukuru un uzlej ar cukuru un kanēli sajauktu skābo krējumu.

3

Tad vēl vienu tādu pašu kārtu, beigās saliek virsū ābolu šķēlītes, uzlej krējumu, uzber vēl cukuru un liek cepeškrāsnī ~ 170 grādos 20-25 min.

Kanēli, cukuru un krējumu liek pēc garšas, jo vairāk, jo labāk - pudiņš nebūs sauss.

Iesūtīja: poison

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!