40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
skābs krējums piens3 gab.āboli cukurs0.5 gab.baltmaize kanēlis
Pagatavošana
1
Baltmaizi sagriež aptuveni 1x1 cm lielos kubiņos, ābolus - šķēlītēs.
2
Baltmaizes kubiņus iemet pienā, mazliet pamērcē un liek cepamtraukā, tad liek ābolu kārtu, ko pārkaisa ar cukuru un uzlej ar cukuru un kanēli sajauktu skābo krējumu.
3
Tad vēl vienu tādu pašu kārtu, beigās saliek virsū ābolu šķēlītes, uzlej krējumu, uzber vēl cukuru un liek cepeškrāsnī ~ 170 grādos 20-25 min.
Kanēli, cukuru un krējumu liek pēc garšas, jo vairāk, jo labāk - pudiņš nebūs sauss.
Iesūtīja: poison
LaunagsVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltmaizeCukursKanēlisPiensSkābais krējumsĀboliPudiņiviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit